mind&move | Musik på din arbejdsplads
15575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15575,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

MUSIK PÅ ARBEJDSPLADSEN

Skab trivsel og sammenhold på arbejdspladsen med teambuilding og events

Workshops og events for personale

Nøgleord for disse workshops og events er: At blive rystet sammen, grine, le, lytte og fordybe sig. Deltagerne styrker og udvikler kreativitet, opfindsomhed, samarbejde og fællesskab.

Som middel til dette tager vi udgangspunkt i musik, sang, bevægelse og leg med afsæt i Dalcroze-metoden. Altsammen nøje tilrettelagt i et samarbejde med jer.

 

Ida Marie Skydsgaard har mange års erfaring med at guide grupper af voksne igennem velplanlagte forløb, som kickstarter det fælles samarbejde og ryster personalet sammen på en festlig og måske for nogle, lidt utraditionel måde.

 

Sang, bevægelse, leg og musik indgår i den skabende proces, hvor deltagernes egen opfindsomhed og kreativitet inddrages og dermed videreudvikles og næres.

Alle workshops udmunder i et fælles slutprodukt, som er kreeret af deltagerne selv udfra den enkelte workshops givne ramme og formål. Vær selv med til at forme din egen workshop.

”Ved at arbejde med føre/følge vil man som voksen opdage, at det giver en lethed, som vi på en eller anden måde alle kender, men som vi ikke sædvanligvis har plads til i vores voksne liv, hvor der er meget at gøre af forskellig art.”
Fra Ida Marie´s bog ``Kreativitet i musikundervisningen``.

Få jeres egen firmasang

Mind&Move tilbyder skrivning af firmasang. Virksomheder kan også på workshops arbejde med at skrive arbejdspladsens egen sang.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for mere information.