mind&move | Om navnet mind&move
15898
post-template-default,single,single-post,postid-15898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Om navnet mind&move

Om navnet mind&move

Om Mind & Move: Hvorfor lige navnet mind&move?

Mind er vores bevidsthed, vores tankesæt, vores sind, vores hjerne. Move er bevægelse, at bevæge, at flytte.

Gennem arbejdet med bevægelsen i Dalcroze-metoden får vi et flow mellem hjerne og krop, tanke og handling. Vi arbejder kreativt skabende ved hjælp af og i dette flow. Herved opnår vi sammenhæng mellem tanke og handling og arbejdsmetoden giver adgang til at tænke og handle samtidigt, at svare instantant, i nuet. Vi har ikke en krop, eller er en hjerne. Vi er vores krop og krop og hoved fungerer som en helhed i dette arbejde.