mind&move | Velkommen til Mind & Move
15619
post-template-default,single,single-post,postid-15619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Velkommen til Mind & Move

Velkommen til Mind & Move

Velkommen til mind&move.

Så er mind&move’s nye hjemmeside i luften.

Hjemmesiden er lavet sådan, at jeg hele tiden kan bygge nyt på, lægge videoer, musik, nye sange, indlæg, nyheder m.v. ind, så hjemmesiden hele tiden er aktuel og vil være til inspiration for jer, der besøger den.

Ring eller mail endelig til mig med forslag eller spørgsmål, hvis du ikke finder det, du søger.

Med venlig hilsen

Ida Marie Skydsgaard, mind&move.

mail@mindandmove.dk, tlf: 3070 7027