mind&move | Undervis i musikskolen
15594
page-template-default,page,page-id-15594,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

 UNDERVIS I MUSIKSKOLEN

Måske har du som musikskolelærer brug for en lille mental optankning, et kreativt break eller brug for inspiration til din daglige undervisning i musikskolen?

Ida Marie Skydsgaard giver redskaber til og viden om undervisning af børn på hold. Kurserne udformes i samarbejde mellem kursusholder og Mind&Move.

 

Hvordan kan jeg tænde børnenes interesse for musik?

Hvordan kan jeg som underviser fastholde denne interesse?

Hvordan skabes et kreativt, æstetisk, kunstnerisk rum med ro til fordybelse, faglighed, sjov og alvor?

 

Hvordan kan jeg veksle mellem aktiviteter i læringsforløbet, så jeg undgår kedsomhed hos eleverne og samtidig holder mig til det samme emne?

Hvad kan jeg selv gøre for at holde styr på børnene?

 

Hvordan sikrer jeg mig, at vi holder os til de musikalske læremål?

 

Hvordan arbejder jeg med forskellige genrer som f.eks. klassisk musik på en kreativt skabende og lyttende måde, hvor vi kommer rundt om musikken både kropsligt, kreativt og intellektuelt? Og hvor eleverne også kan blive medskabere af slutproduktet?

– herunder også inspiration til kompagnonundervisning i folkeskole/musikskole-regi.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for mere information.