mind&move | Citat fra bog
15768
post-template-default,single,single-post,postid-15768,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Citat fra bog

”Har man arbejdet med føre/følge i nogen tid, vil man opdage, at alene det at være koncentreret, opmærksom og parat gør, at udtrykket får mulighed for at blive helt krystalklart. Føreren vil opleve samtidighed i tanke og handling. Det føles som om, det ikke er nødvendigt at bruge sit intellekt, det kører bare; man har opnået følelsen af flow. Krop, bevægelse og tanke går i et. Man har så at sige opnået at ophæve skellene mellem tanke og krop, intellekt og bevægelse.” Side 12, linje 9.

— Citat fra bog