mind&move | En dejlig, musikalsk overraskelse.
15653
post-template-default,single,single-post,postid-15653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

En dejlig, musikalsk overraskelse.

En dejlig, musikalsk overraskelse.

Mandag d. 27. februar, 2017  er jeg til bestyrelsesmøde i DMpF med Charlotte Mejlbjerg. I en pause siger hun: “Se lige det her, Ida Marie,” og en videooptagelse af Rejsesangen udsat for strygere, tværfløjte og klaver toner frem på telefonens lille skærm. En helt ny version af Rejsesangen arrangeret af Charlotte Mejlbjerg og spillet af dygtige elever fra Assens Musikskole. Arrangementet skal spilles til en fællesevent for musikskoleelever i Assens Musikskole.

Det er en stor og sjov oplevelse at høre Rejsesangen i så anderledes en udgave. Det er virkelig en øjenåbner og det lyder rigtig godt. Charlotte sender både video og arrangement af sangen til mig til fri afbenyttelse for alle. Bringes i sin helhed her på siden snarest. Tusind tak.